Spelers gezocht voor een wedstrijd tegen En Passant uit Prinsenbeek.

De schaakvereniging En Passant uit Prinsenbeek wil graag een wedstrijd spelen tegen de Baronie.

Voorgaande jaren speelde zij mee in de bedrijfscompetitie. Deze competitie bestaat niet meer. Zij hebben spelers met een rating van 1000 tot 1900/2000. Zij vragen of wij met 12 man willen komen. Onze spelers zouden dan ook een rating in deze reeks moeten hebben, zodat het een echte wedstrijd kan worden. Als je meedoet krijg je een paar consumpties en een prijsje. Als speeldata stellen zij voor maandag avond 11 of 18 maart. Bij succes willen zij er een jaarlijks evenement van maken.

Wie heeft er belangstelling? Ik heb 12 man of vrouw nodig. Geef het aan mij door per email of schrijf je morgen in op het prikbord.

Kees Ooms