Beste Schaakvrienden van SV De Baronie, zoals bekend houden wij op dinsdagavond 12 juni het open Bredaas snelschaak kampioenschap in de Koffiemolen, aanvang 2000 uur en inloop vanaf 1900 uur. Op de home page onder 'toernooien' treft u verdere gegevens aan. Ik wil nogmaals namens het organiserende committee (Janleendert Dogterom, Sander de Smet, Joop van Uijthoven, Kees van Dongen, Rene Westendorp en mijzelf), vragen om u tijdig aan te melden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via JL Dogterom 076-5421270.

Voorts een oproep aan diegenen die niet willen snelschaken op die avond. Wij hebben twee leden nodig die Rene Westendorp kunnen ondersteunen die avond om alles vlotjes te laten verlopen. U kunt zich opgeven bij Janleendert Dogterom of bij Jo Godderij. Wij hopen op een grote opkomst van de clubleden en natuurlijk ook op de gevraagde twee mensen voor ondersteuning. Namens de organiserende leden, Jo Godderij