VAN  DE  VOORZITTER

Schaakvrienden,

Nu de interne clubcompetitie afgelopen is, de simultaan van clubkampioen Rens Oomen gespeeld is, en in het kader van ons 125-jarig jubileum het Open Bredase Snelschaakkampioenschap is afgewerkt, is het seizoen gedaan. Zo lijken althans veel leden er over te denken. Maar zo is het niet. Ook het Zomerschaakkampioenschap staat nog op de agenda.

Afgelopen dinsdag werd de eerste van drie ronden gespeeld. Zeven ronden snelschaak met 10 minuten per speler per partij. Er waren 19 deelnemers. De eerste versie werd overtuigend gewonnen door Willem van der Linden die met 6 punten de rest van het veld 1,5 punt voor bleef. De hoogste B-lijner was  Frank van Duuren met 4,5 punt, en de C-lijn werd aangevoerd door René Westendorp met 3,5 punt..

Graag wil ik ieder lid uitnodigen om de tweede en de derde rond mee te doen. Aangezien de einduitslag wordt bepaald door de beste twee resultaten, kan iedereen nog winnen, ook al ben je de eerste keer niet geweest.

Bovendien is er bij de einduitslag voor de winnaar in elke lijn een VVV-bon. Alle reden dus om de komende twee dinsdagen mee te komen spelen.

Ik reken op je aanwezigheid!

Zomerse groeten,

Zef Hendriks