Vanaf vandaag hebben we een nieuw telefoonnummer om u op het laatste moment voor een schaakavond af te kunnen melden, als u niet aanwezig kunt zijn. Dit nummer is : 06 - 234 7777 0 Dit nummer is alleen op dinsdagmiddag/-avond tot ongeveer 19.30 uur bereikbaar.

Voor degenen die niet van de procedure op de hoogte zijn: Iedereen wordt voor de (senioren)competitie om 19.45 uur door de wedstrijdleider ingedeeld; schakers die er zonder zich af te melden niet zijn krijgen 0 punten, omdat dit voor iedereen heel vervelend is: men zit te wachten op iemand die niet komt!!!

Afmelden kan (in volgorde van voorkeur) op drie manieren:

1. Dit kan het eenvoudigst via de mail; u geeft dan door dat u op bepaalde avonden niet aanwezig bent, waarna de wedstrijdleider dit op een jaarlijst zet. Mailadres = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Iedere dinsdag heeft de wedstrijdleider (meestal Kees van Dongen) deze lijst ook bij zich. Hier kunt u toekomstige afmeldingen dus ook altijd voor de rest van de competitie op laten invullen;

3. Afmeldingen op het laatste moment (dus alléén voor de dinsdag zelf) kunt u uitsluitend op deze dinsdag zelf tot uiterlijk 19.30 uur telefonisch doorgeven. Op bovenstaand nummer kunt u bijvoorbeeld ook doorgeven dat u een kwartiertje later komt door een file of iets dergelijks.Hier wordt dan rekening mee gehouden.

Ik verzoek iedereen deze wijziging direct in zijn / haar mobiel door te voeren omdat het oude nummer niet meer bereikbaar is.

de secretaris Bouke Jansma