vredenbergh serviceresidentie

Omdat we niet meer op de dinsdagavonden kunnen schaken zijn we voorlopig “online” gegaan. Bekijk het nieuws bericht SV de Baronie gaat DIGITAAL.

Hopelijk mogen we in september weer bij elkaar komen.

Schakers en zij die het willen worden zijn van harte welkom op de dinsdagavond na 19:30 behalve dan in Juli en Augustus.

Wij schaken in restaurant Vredenbergh, Lovensdijkstraat 7 4818 AJ Breda. Een belangstellende, staande voor de toegangssluis, kan het beste onze wedstrijdleider bellen 06 - 234 7777 0. Een van onze bestuursleden zal hem dan verwelkomen.

Parkeren op het terrein alleen in de P-vakken (wielklem). Ruimte genoeg op de onverharde parkeerplaats er tegenover.

In ons jubileumjaar 2017 hebben de onderstaande bedrijven bijgedragen aan het 125-jaar jubileumboek.

Hörchneradvocaten  &  Oranjebewindvoering